2011. november 22., kedd

KEDVES IMF




Nézem az újságírói visszhang-írások megjelenéseit. Rácsodálkozom evidenciákra. Milyen jól, milyen pontosan látják a mai magyar vezetés gazdaságpolitikájában azt, ami. Milyen következetességgel mutatnak rá összefüggésekre, és milyen kultúr-mód visszafogottak véleményfogalmazásban.

Uraim! Magas IMF! Szakemberek, ott ahol az észt nem pártpolitikai hozzáállás alapján osztják! Vegyék már észre, nem konvenciózus, sablonba rakható válsághelyzetről kell elemzést készíteniük!
Vegyék, könyörgöm, vegyék észre, hogy egy semmi kis nép, húsz év útkeresése után döntött rosszul, választott magának önhitt, felkent vezért, talán majd jobb lesz felkiáltással. Vegyék már észre, hogy a szavazók, a protest-otthonmaradók és a véleményüket akár ma is nyilvánosan vállalók többsége ma már tudja, nagyot hibázott!
Kérem, ne adjanak esélyt kiútra annak, aki hatalmi vágyait kövér paranoisásokba és debil fantazmagóriák súgott, kurzus-PR-os szabadságharc ideológiáikba rejti!

Lesz, vagy nem lesz kenyér a holnap kisemberének! A kérdés erről szól.

Ne kendőzzék, a magyar gazdaságpolitika első számú felelőse a magyar miniszterelnök! Ne kérjék a képzetlen fantaszta talpa alá a laput, az kevés! Becsapnak minket, a demokráciából visszavonulót hirdetett vezetés kárvallottjait, ha taktikából, úri neveltetésből, vagy minden más, itt fel nem sorolt, de számos egyéb okból nem a jóváhagyó, a magát sztároló képzetlen balbeck azonnali távozását követelik!

Tudom, ha kérésem meghallgatásra talál, a kétharmados többséggel megválasztott botláb új terepet talál, és nekünk, itt élőknek, majd megmagyarázza, miért kell nyitnia jobbra, a kapukat hangosan döngető új fasizmus felé. Ebben nincs kételyem. Nyitni fog!
De azt is tudom, hogy él az ország, él a kicsiny, kisemmizett, és kész hitet tenni, mit, mikor, miért kíván. Demokráciát!

Itt élünk, méretre ránk szabott kicsiny, európai Kárpát-medencében. Nem akarunk mások, többek lenni, mint velünk rokon szomszédok, a velünk együtt, vagy külön ezredévet leéltek.
Nyakunkba szavaztuk a töviskoronát. Tévedtünk. Már levennénk.

Hallgassanak meg, értsenek meg!

Balog Gábor
-csataloo-
2011.11.19.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése