2011. november 29., kedd

ILLÚZIÓK












Ne legyenek illúzióitok!
Ami összetartozik, az összenő.

A Fidesz-KDNP egy jottányival sem más, mint a Jobbik, csak kommunikációjában visszafogottabb. A Jobbik a magyar mentalitás, neveltetés legsötétebb eldugott zuga, a Fidesz-KDNP ugyanennek a hozzáállásnak kozmetikázott, a náci ideológiát befogadó, azt nyíltan csak kivételes esetben és külső, akár nemzetközi figyelmeztetések alapján, kétértelműen elítélő rokona.

Ne legyenek illúzióitok!
A közelmúlt hazai, napi eseményei között számtalan jele van együvé tartozásuk Fidesz-KDNP posztokról küldött óvatos kinyilvánításának. Csak szem és fül kell, hogy ne csak a címzett, de az egyszerű, a mi, a többség is lássuk, halljuk.

A parlamentáris váltás lehetséges útjait a Fidesz-KDNP tudatos, önös érdekű törvényhozással lezárja.
Az Alkotmánybíróság csak szárazvirág lesz Isten kalapján, mert túl sok érdemi kérdésbe belepofázott kormány-kéretlenül.
A bíróságok önállóságának annyi.
Az Állami Számvevőszék már lenyelt falat, a Magyar Nemzeti Bank meg kap két új alelnököt, hogy futásra serkentsék a még nem ámokfutót.
A szakszervezetek elmehetnek a fenébe, tárgyalni velük épeszű, megélhetéséért keményen nyaló Fidesz-KDNP-s nem ül le.
A rendvédelmiek meghunyászkodhatnak, jelentem, meghunyászkodom, és Munkásőrség helyett, alsó és felső szinten védhetik a nyakunkbahúzott magyar átkot.

A szegényt lehúzzák havonta pár tízezer forinttal (egyé má’ te is péró), a szegényebbet, a hajléktalant leültetik. A munkanélkülinek látszat foglalkoztatást kínálnak ingyér’, vagy épp annyiért, statisztikáznak velük és nyomorukkal. Az összlakosság öt-hétszázalékát kitevő valóban tehetőst jutalmazzák tehermentesen a többség zsebéből.

Ne legyenek illúzióitok, Magyarok, testvéreim!

Itt tobzódik a butaság, a szellemi rövidlátás, az életképtelenség dicsérete. Füstködökkel felér a tömjén illata! Isten nevében beszélnek, de legfőképp hallgatnak papok. A tüskés koronát szamártövisből a ti fejetekre teszik! S az ateista? Az ugye, nem is ember?

Itt tobzódik a butaság! Egy senki-schiffer akar összefogni a neonácikkal számtanos-alapon. Fogadjuk el az érvelését? Több mint bizarr, csak őt minősíti!

Nincs, nem létezett történelem, ami egy népet képes volt lehúzni WC-n! Példa etruszkok, avarok, vandálok, hogy a többit ne soroljam. Mind ott virítanak jobbérzésű, s hitelességre valamit is adó történelemkönyvek lapjain!
Közéjük jutunk/jutottunk, Feleim!

Ne legyenek illúzióitok!

Kiút van.
ORBÁN, TAKARODJ!

Balog Gábor
-csataloo-
2011.11.29.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése