2013. február 27., szerda

KÉRÉS BALOLDALIAKHOZ



KÉRÉS BALOLDALIAKHOZ

MIT VÁROK TŐLETEK?
RÁCIÓT, AZ ISTENÁLDOTTA ÉSZ ÉRVÉNYESÜLÉSÉNEK ELSŐBBSÉGÉT SZEMÉLYES AMBÍCIÓITOK HELYETT.

Mesterházy, Bajnai, Gyurcsány. Ti vagytok, ti lesztek a jó értelemben vett királycsinálók. Tudjátok mindhárman, volt, ki ki is mondta, személyetek választóvíz, és taszít sokakat, elbizonytalanít balra szavazó, változást akaró embereket. Olyanokat, akik veletek együtt tudják, a törpe a mételyt hintette szét Kishazánkban, fél- vagy egészen elmutyizta a tisztességet, fasizálódás felé engedte el a hülyébbjét, tönkretette gazdaságilag, de mentálisan is az országot. 

Nagy esélyetek és nagy feladatotok van.
Tudtok győzni és nem rugdosással, de kézenfogva visszavezetni a kifáradókat, az elesetteket, a feltörekvőket, a fiatalkákat, meg a korosodóbbakat is ahhoz a demokrácia-modellhez, ami biztos támasz, alapérték a gyógyuláshoz, fejlődéshez.

Kérek, könyörgök.
Fogjatok össze! Sok jó tanácsadóitokat, szimpatizánsotok prominenseit is bevonva válasszatok zászlót, nevet magatok helyett egy negyediket, akiért kiáll, aki Feritől fél alaptalanul, aki botorul libásozza Bajnait, és akit taszít Mesterházy biztosnak látszó, de valójában, ma, csak megélhetési párttámogatása-háttere.

Mind az enyémek vagytok.
A bal oldal, a jobb.
Ne hagyjátok, hogy ocsmány trükkel - már most kiszámítható - a törpe lopja el, privatizálja, kőbányásítsa a nemzet, minden határon belül polgárként élő-gondolkodó, kevertvér, vagy színtiszta magyar, sváb, szlovák, cigány, sokác és bunyevác és a többiek hitét- igényét egy szebb, élhetőbb világban.

Jelöljetek valakit magatok fölé - helyett! Zászlót, vállalhatót, összetartót. És ne hagyjátok, hogy mérleg nyelve legyen korábbi sérelem, egymásnak-feszülés, vita. 

Javaslat?
Iványi Gábor,
Kolláth György,
Kéri László,
Bíró Zoltán,
Botka László,
Kertész Ákos,
Szőnyi András,
Lengyel László,
de bárki más, aki hívni képes, akiben él a szeretet a Haza és a Tisztesség, a jobbot is elfogadó megértés iránt, aki nem megalkuvó és nem is radikális, aki amolyan debrecenijóskaként él, gondolkodik, és nem fél az igazságot kimondani, felvállalni örök változásaiban. Egy győztes arc!

Ne akarjátok, hogy megegyezésetek hiányában az otthonmaradással, kényszerűen, én is bebetonozója legyek sokadmagammal egy gyalázatos világnak!

Balog Gábor
-csataloo-
2013.02.26.

Az írásom, tudom, ki, hol osztja majd meg.
Szeretném, ha megjelenne az Együtt, az MSZP és a DK, vezető arcainak bejegyzései között. Nem kérés, csak kívánság.
Miértünk, értetek.
Ugye, értetek?

1 megjegyzés:

  1. Tudod, hogy 100%-ig így gondolkodom.
    Jó, hogy Te is, S hogy így megírtad.
    -- no, nézem is hová oszthatom?

    VálaszTörlés