2012. április 3., kedd

VÁLASSZUNK KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKÖT!



Lassan a gyerek is tudja, a zemberek kormánya, a zemberek parlamenti többsége jó előre megszervezte, házszabályba-törvénybe rögzítette, hogy az ellenzék ne tudjon még összefogás esetén sem, amúgy hótzicher-bukóvári jelöltet állítani a Fidesz- KDNP leszerepelt, csaló és tolvaj Sittjének helyébe.

A jelöléshez szükséges képviselői létszám úgy van megállapítva, hogy a Jobbik nélkül a szalonképes parlamenti pártok (hivatalosan kettő, tényszerűen három) összefogással benyújtott kezdeményezése nem éri el a tárgyalhatósághoz, napirendbe vételhez szükséges küszöböt.

Nagy jól megszervezte ezt minden demokrácia igaz letéteményese a regnáló Kisgömböc, a mögé díszletnek, bólogatójánosnak és persze a seggnyalás-haszonélvezőnek szerveződött választott urak serege, a paranoiás kövér disznó, meg az álszent egyetemi oktató, no és a nevesítésre sem érdemes többiek.
A köztársasági elnök jelölés abszolút joga így kizárólagosan a Fideszé.

Dolguk megkönnyítendő lenne néhány jelöltem, ajánlom őket szíves figyelmükbe!

Ideális köztársasági elnökjelöltnek tartanám Simicska Lajos, Joszip Tot, Kaya Ibrahím urakat, de megfontolandó a viszkis rabló néven elhíresült Ambrus Attila jelölése is! Persze, észbeli kvalitásai alapján szóba jöhetne a bülbülszavű úniós parlamenti képviselő Deutsch, vagy mindenki szőke nője, Gabriellácsája is!
A csúcsjelölt viszont egyértelműen Fekete Pákó lenne!!!!Kenterben verné mindet!

Az urak személyükben garanciát jelentenének arra, hogy a zemberek háza-hazája nincs veszélyben, pénzünk el nem tűnik, gyors megállapodás lesz az IMF-el, létrejön ötmillió munkahely, kivándorol, akinek illik kivándorolni, szóval bármelyikük garancia a helybéli Kánaánra. A hölgy mire lenne személyében garancia? Döntsék el Önök!

Ugyanitt nem javaslom, hogy Fidesz jelölést-felkérést önmagát tisztességesnek hívő ember elfogadja!

Miért?
Kérem, gondoljanak bele! Az új autó vásárlásakor a gépkocsi, ahogy áthajt a kereskedés kapuján, értékéből azonnal és visszafordíthatatlanul huszonöt, azaz huszonöt százalékot veszít.
A tisztességes emberrel is hasonló a helyzet, csak az arányok mások. A százas skálán százas felkért-jelölt, Fidesz jelölést követően, korábbi pozitív megítéléséből azonnal és begyógyíthatatlanul nyolcvan százalékot veszít! Csak azok körében lesz tovább is szép és jó ember, akik az említett einstandolók bigott hívei.

Tisztességes ember lehet okos, de lehet hóthülye is. A tisztesség nem ész kérdése. Az viszont kérdés, lesz-e balfék, aki a jelölést elfogadja!

Válasszon a nép, népi- és nem pártjelölés alapján!

Nekünk lennének jelöltjeink! Iványi Gábor, Lengyel László, Bihari Mihály, Kéri László, Kuncze Gábor, Konrád György, hogy csak néhányat soroljak.
Mi nem választanánk bábot, bohócot, csalót! A mi választásunk nem amortizálná a jelöltek tisztességét, de emelné azt a jelölés és a megmérettetés is!

Ha nem mi választhatunk, kell nekünk újabb sitt, köztársasági elnök egyáltalán???

Balog Gábor
-csataloo-
2012.04.03.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése