2012. április 2., hétfő

A MEGSZABADULÁS NAPJA



Folyik a szerecsenmosdatás.

Az államfő kiállt a Nemzet Házában és förtelmes hazugságait újra elismételte. Megpróbált újra, immár sokadszor ellentmondani szimpla tényeknek. Szentté avattatta volna magát. Megbántott, sértett szentté, akit besároznak, gonosz, igaztalan erők kizárólag politikai célból.

SITT, a Fidesz építkezési szemete, elszállíthatóvá vált lemondása bejelentésével.

A cirkuszt újra európai közröhej tárgyává tette a kormánypárti frakcióvezetők felszólalása.
Lázár, ez a lakáj, habzó szájjal támadta a – valljuk be – erőtlen ellenzéket, magasztalta a SITT emberi nagyságát, teljeskörű alkalmasságát most csúfosan véget ért pozíciója betöltésére.
A magát kereszténynek mondó Orbán-szervilis, Latorcai is azokat ostorozta, akik a tisztesség és a jó erkölcs nevében fel mertek szólalni a tolvaj, hazug, csaló ellen.
Mindketten a hamis értékrend, a Tízparancsolat törvényeinek betartása, a tisztesség ellen szóltak pártjaik nevében.

Hölgyeim, uraim! Ez a Fidesz keresztény Magyarországa!
Hányhatnékom van tőlük, országképüktől.

SITT örülhet. A parlamentben most eljárás alá még nem vont eszmetársainak, a Fidesz-KDNP tömött padsoraiban most még ismeretlen, egyetlen leendő alkotmánybírónak sem jutott eszébe gyorsított eljárásban törvényjavaslatot beadni, hogy a Ház most alkosson visszamenőlegesen törvényt, ami kimondja, tolvajt, hazugot, csalót nem illet meg lemondás után sem anyagi kedvezmény, állami ellátás-jólét haláláig, és az az ALAPTÖRVÉNY, amit csaló, tolvaj hazug léptet hatályba, lát el kézjegyével - a magyarság számára ÉRVÉNYTELEN-ÉRTÉKTELEN!

Sötét éjszaka borul ránk......


Balog Gábor
-csataloo-
2012.04.02.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése