2012. február 1., szerda

FOLYTATÓDIK A PER



Folytatódik a per.

Nem a romagyilkosságok pere folytatódik. Jogi platformon megy tovább az évekig elhúzódó szerecsenmosdatás,ahol nem kizárható, hogy tanukat fenyeget meg majd, ha eddig nem tette a cinkos, a politika.
A merre tovább pere van napirenden.
A kérdés, hogy Gárdonyi Sárközije hozzánk tartozik, mienk, vagy minden leleményével, ügyeskedésével csak torz kinövés, fikció, s mint olyant, műtéttel, jobbikos sávlengetéssel, kilövéssel le kell választani a színmagyar, nevet változtató vonás-fideszes, kurvára őskeresztény kurzusról.
A legyél te hétmilliós Magyarország terv folyik, a dögölj nyugdíjas, mert teher vagy, a húzzanyádba te negyvenöt feletti, mert mifeszt akarnál, nem látod, öreg vagy bélyeggel hátadon.
A húzz innen, mert itt munkát nem találsz friss dipolomás terv-per folyik,az elrettentés, a kivándorlásra ösztönzés pere. A zsebrejátszó forint-árfolyam alakítók így leszek gazdagabbak, bennfenntesen, a félrenézések, hazugságok malasztként kiosztott világában.
Ismerem Hazám történelmét, s a történelemhez kapcsolódó ideológiákat. Az ordasakat, a sunyikat, a lopósokat, meg a reményt kínáló, negyedrészt, vagy totálisan maszlagot.Maszlagot meg nem ettem sosem.
A mocsárból kiutat én sem ismerem biztos tudással.
Abban mégis hiszek, az orbáni, vonás szarból, mit magunkra szavaztunk, kijutni, csak összefogással, demokratákkal lehet.
Folytatódik a per.
Folytatódik a per,
folytatódik a per.

Balog Gábor
-csataloo-
2012.02.01.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése