2012. január 7., szombat

STO GYÉLYATY??? (HATODIK LENIN)












A Felcsútbasinak egy útja maradt. A kalapos király utolsó útja.

A sors és a demokrácia fintora, hogy míg a nagyformátumú uralkodó, II. József, aki egy berendezkedésében más korban, abszolutisztikus uralkodásával jobbított, megtehette, hogy halálos ágyán, egyetlen rendelettel visszavonja törvényeit, a Felcsútbasi ezt nem teheti.

Az, hogy elzavarja a nép, hogy elzavarja Európa, hogy rajta, fakardos forradalmáron röhög a világ, már rég tény. Ő is tudja - mennie kell!
A parlamentarizmus áldása-átka, hogy bukásakor nem elég a szava, legfőképp cinkostársai előtt, hogy visszavonjon minden nemzetrontó törvényt, intézkedést. A ma már bőrüket féltő lakájok asszisztenciája kellene hozzá, azzal viszont baj lesz!
A vezérkar kijelenti majd, hogy ők csak parancsot hajtottak végre, a pénzes elszalad, kimenekül és kimenekít, az álkeresztény szánja majd bűneit, csak a bigottak maradnak viktorozni, vagy beállnak sorba gárdista-ruháért. Egy szavazáskor, hogy eltöröljék a nemzetet szakadékban lökdöső törvényeik, lesz minden, csak kétharmad nem!
Róka fogta csuka.

A Felcsútbasi a meztelen király.
Terjeszti fennhangon a kormány összes hallható hangja, nyilatkozik a Basi is, hogy én népem, senki nem készül rátelepedni pénzbetéteidre. Idáig rendben is van! Evidencia egy jogállamban! Baj, csupán a nyilatkozók (ne azt figyeljék, mit mondok…..) olyannyiszor eljátszott szavahihetőségével van! Tetszettek volna kevesebbet hazudni, most mindenki önöknek hinne!
Rémhír-terjesztőt keresnek, s nem veszik észre, ha bármelyikük szájára vesz valami húsba-pénzébe vágó kérdést, szót, fogalmat, a nép, racionalitásokat félrelökve szalad menteni, ami menthető!
A lakájok hadának butábbja ma is szajkózza: Szabadságharc, beszívott, másnapos brókerek, nincs válságban az ország…… Van-e még szavahihető ember, akár a jobboldalon, aki hitet tesz mellettetek, országrontók?
Csoda hogy nem röppentették fel a hírt, a színfalak mögött a Munkásőrség szervezkedik, alattomos merényletek és megfigyelések zajlanak, s ők, a nemzet jobbik része, állják a vihart!
A sarokba szorított patkány harcol az életéért. érthető evolúciós alaptörvény.
A mi patkányaink zöme, sok bennük nem bízó kisemberrel, vétlennel, megvezetettel a hajót hagyja el.

STO GYÉLATY, BASI?????

Megmondom! Menni, menni, menni, de azonnal! Mindent visszavonni, felvenni a vezeklő ruhát, s a hozzá illő arcot, és irány a civil, polgári élet! Segédedzőnek tán felvesz valaki, Felcsúton!

Balog Gábor
-csataloo-
2012.01.07.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése