2013. március 14., csütörtök

GONDOLKOZZATOK!


GONDOLKOZZATOK!!!!!

Az egész létünk, a Magyarságunk, a Hiteink, a Hazánk hamis!

Ezerszer meghamisított a történelmünk, és hamisítgatják naponta újra, újak. Nagy jóink, vagy nagy gonoszaink csontjait kapargatják hol erről, hol arról elő a föld alól, hogy elkaparják őket újra, pár méterekkel a régi helytől, más zászlóval, más felirattal.

Az sem számít, hogy ők, a kikapartak mit sem tudnak erről.
Fontos a népvakítás.

Nyolc év langyos bal kormányzását elunta a nép, az istenadta. Közrejátszott ebben a kormányzó koalíció évek múltával szinte antagonisztikussá váló, belső, egymás-utálata. A széthúzás a lovak között a szekérnél, amit a magyar nem szeret. Paraszt-fajta a városi is, paraszti gyökerekkel – érti, ha kétfelé húznak a lovak, a szekér látja kárát.

Közrejátszott ebben a belső, az össznépi mutyi, a lophatsz, ha engem is engedsz lopni vezérelv gyakorlata pártformáció és pénztárnok szinteken, leosztva az alapképletet a közép- és a legalsó szintekre. A viheted a zsírt mentalitás, ha a visszaosztott pénz meghatározott százalékban lesz felosztva neked, kormányzó és nekem ellenzék  -  hazugság.
Ne próbáljatok belékötni, mert vannak, szép számmal vannak bizonyított példák. Rosszul jönnétek ki belőle!

Közrejátszott ebben a törpe skizofrén hatalomvágya, és a hozzá csatlakozó birkák monoton bégetése, az autó- és kukaborogatásos, autógyújtogatásos székházfoglalás, a tankos nagygyűlés-puccskisérlet, a legalja B-közepek heccre mozgósítása, a gazdasági kérdésről feltett kérdést alkotmányosnak minősítő Választóbizottsági döntés, és természetesen az akarsz-e többet fizetni kérdésre kapott helyes és várható válasz után a baloldali kormányzat derék-roppanása.
Manipulált minket, velemélők, szívem szép magyarjai, tótjai, cigányai, svábok, szerbhorvátok, hazámban élő testvéreim-románok, meg mind a többi, manipulált egy ócska banda, egy párszáz fős sáskahad, meg a hozzájuk csapódó tömjénbe bújó ördögfigurák, szószékről hamis papok, szenteltvizet sosem látott keresztények.

A birkák magától értetődőn, a gondolkodók meg tényeket felejtőn otthonmaradással, depressziójukkal, letargiával besegítették Olsent  a hatalomba.
Eredmény látható.
Nevünk, helyünk a világban szitokszó.
Gyáraink, mezőgazdaságunk, minden büszkeségeink tönkretettek, lenullázottak. A polgár a polcról levett áruban csirkebőrt, kenőszappan gyártásra sem alkalmas nyesedéket eszik, a tolvaj a mennybe megy és a művészet irányítását is hitbizományba adják, bigottnak.

Minden jó, ami Olsenék zsebét gazdagítja. Nyerhetsz közbeszerzést is, ha előre, erős fogadással fogadod, mennyit tejelsz. Nem stadionokra, á, dehogy! Azok más tőled lopott forintokból finanszírozottak! Itt csak a sima, kis, magánpénzekről beszélek, és mindegy kire gondolsz, olvasó, miniszterelnökre, oligarchákra, simicskákra, nyergesekre, vagy hatalmuk hitelesítő habony-maffiákra….

A víz az úr –hiszem.
Tudják a törvényt velem sokan.

Miért nem veszi észre a lázadó diák, miért nem veszi észre az önépítő voltdrogos, a hatalomból kipenderült, meg az onnan kipenderített, a zöld, a sárga, meg a szivárvány színű, hogy ezt a mocskot, csak a magyarság történelmében sosem-volt, összbalos összefogással, kompromisszumokkal, részleges és időleges önkorlátozással lehet egyszer, s mindenkorra eltűntetni?
Mitől félnek?
Egyikük dominanciájától? Nincs, nem létezik csoport, formáció, amiben ne alakulna ki kurvagyorsan a dominancia. Vállalható? Nincs benne a kompromisszumban a felmondás lehetősége akkor, ha a közös, együtt és lemondásokkal elfogadott egység bármely része eltér, egy az induláskor elfogadott normáktól? 
Rosszabb lesz az életünk, ha a törpe elzavarása után azon vitatkozunk – akár törésvonalakig is elsétafikálva – mi a jobb közös Hazánknak?

A seggig levert MSZP újraéled. Sokat változott. Hogy hol nem eleget, ezt bízzuk rájuk, tudják ők, és tesznek a tisztulásért. A belőlük kivált formáció megalakulásától ugyanazt mondja: Csak együtt, csak totál összefogással, és önkorlátozással lehet eredmény elérni! Az új reménység, a volt válság-miniszterelnökre rászerveződött Milla kiszámíthatatlanul kétutas, a civil-dominancia elv ma még épp annyi kárt okoz, amennyi hasznot behajt. Az LMP-ben végbement a megtisztulás, továbbélő rész a Párbeszéd. A civiljeinket hagyjuk főni saját képzelt nagyságuk levében, ők nem mutatnak, és mi nem várunk el tőlük az Ország érdekében alázatot, megértést, kompromisszumkészséget.

Jó ez így, véreim, polgártársaim?
Jó ez így civilek?
Jó ez így pártvezérek?
Az egész létünk, a magyarságunk, a hiteink hamisak!
Kell nekünk így, ellopott, ránk-bélyegzett hamis tudatban, egy tolvaj társaság einstandolt zsebében élnünk?

Talán tudunk egy jobb, egy vállalható utat?

Balog Gábor
-csataloo-